Inlines mål

      Inga kommentarer till Inlines mål

Sätt rimliga inlines mål!

Inlines mål kan vara bra att ha med sin träning. Målen säger till oss vad som behöver göras. De uppmuntrar oss att satsa mer och utmana kvaliteten på din träning. Att sätta inlines mål hjälper varje individ och eventuell tränare att bestämma vilka tekniker eller metoder som behövs för att nå dessa mål. Om du är en målinriktad inlines åkare, som vill ha mer än bara avkoppling och socialt umgänge från din åkning, var då noga med att sätta realistiska mål. Vissa åkare vill förbereda sig för en stor tävling, andra kanske vill gå ned i vikt eller förbättra konditionen. Men ofta så upptäcker åkaren att hen misslyckas, eftersom vägen var för svår eller i fel riktning. Det är en bra ide att matcha sin åkning, aktivitet eller träning till några mål du kan nå.

Några vanliga inlines mål

  • Få bra hälsa och snyggt utseende genom åkningen
  • Bli mer bekväm på dina inlines
  • Få upp mer fart
  • Förbättra konditionen
  • Utföra olika tester (slalom med kortare avstånd mellan konerna).
  • Vara med i en tävling (kanske börja med en mindre tävling).
    SM Veckan Inlines

inlines mål - Whey proteinProtein är bra efter träningen och finns billigt på Gymgrossisten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *